A holland Shirchadasj & Band gospelkórus már 30 éve jár rendszeresen Magyarországra, néhány év kihagyás után ismét ellátogat hozzánk új produkciójával, melynek címe „Hazahoztál“. Idén először a Magyarországi és erdélyi koncertek mellett Felvidékre és Kárpátaljára is ellátogat az együttes. 2015 május 2. és 10. között a következő helyszíneken adnak koncertet:

Május 2, szombat: Marcelháza (SK)

május 3, vasárnap: Budapest (HU)

május 4, hétfő: Rozsnyó (SK)

május 5, kedd: Kisvárda (HU)

május 6, szerda: Beregszász (UA)

május 7, csutortok: Lónya (HU)

május 8, péntek: Szatmárnémeti (RO)

május 9, szombat: Cegléd (HU)

 

Az új program az agresszió, az üldöztetés, a szeretetlenség, a fájdalom, az elnyomás és a személyes problémák ellen vívott harcról szól. Mindezek sajnos nagyok aktuálisak mai világunkban. Hogy indulhatunk ennek a harcnak és hogyan nyerhetjük meg?

A pontosan megfogalmazott üzenetek átadására különböző zenei stílusokat, fény- és hangtechnikát, megragadó szövegeket, drámai hatásokat és pantomimet használ az együttes. Ezekkel karöltve a profi zenekar biztos kombinációt nyújt arra, hogy idős és fiatal ugyanannyira élvezze az estét és megértse a legfontosabbat: mennyire szeret minket Isten. Az előző évek gyakorlata alapján, idén is a Magyar Református Szeretetszolgálattal közreműködve szervezzük a jótékonysági koncertsorozatot, amelynek bevételét a kárpátaljai rászorulók megsegítésére ajánljuk. Egész biztos felejthetetlen koncerten vehetnek részt azok, akik ellátogatnak valamelyik Shirchadasj&band koncertre.

 

Letölthető plakátok:

Marcelházi koncert

Rozsnyói koncert

Kövessen minket: