A család a társadalom sejtje, az új élet bölcsője. Az egészséges család alapja egy férfi és egy nő házassága. A férfi és a nő szerelmének gyümölcse az új emberi élet, mely egyedi, megismételhetetlen, végtelen csoda és érték! Az ember számára a legpozitívabb, ha teljes családban nő fel, ahol egészséges apa- és anyamodellt lát, ahol az édesapa és az édesanya még szeretik is egymást! Micsoda biztonságban és boldogságban fejlődhet a zsenge élet, ha a szülők szeretettel és egységgel veszik körül! Mindannyian tudjuk, hogy mindezt megteremteni nem is egyszerű, de felelősségünk, hogy törekedjünk erre.

Szükség van szabályokra! Például: közlekedési szabályokra, melyek betartása nélkül káosz alakulna ki az utakon; államtörvényekre, melyek a rend és a béke alapját biztosítják; munkahelyi szabályokra, hogy a munkavégzés a leghatékonyabb legyen; tízparancsolatra, melynek megszívlelése nélkül elúszhat egyéni boldog örök életünk. Az emberi élet szabályok felállítása és betartása nélkül nem is lenne emberi, nem is lenne élet!

Milyen élet származhat két egyforma nemű ember „házasságából”?? Semmilyen! Milyen következő nemzedék nőhet fel az édesanyát és az édesapát helyettesítő „szülő 1” és „szülő 2” kombinációjából?? Márpedig a nyugatról áramló genderideológia megannyi embertelen szabályt szeretne ránk, szlovákiai lakosokra is ráerőltetni… Ezért a Vita Humana, emberi életet védő polgári társulás tagjai nevében buzdítunk minden értékőrző polgárt, hogy a 2015 februárjára kiírt referendum szavazási lehetőséget a maga belátása szerint vegye komolyan! Akinek nem fontos egy férfi és egy nő házassága, a család több ezer éves múltja, illetve értelmes jövője, az el se menjen a szavazásra, de akinek fontosak a fent említett természetes értékek, azok gyermekeik, unokáik és társadalmunk jövőjéről dönthetnek.

 

Tisztelettel és értékőrzéssel: Vita Humana polgári társulás

Kövessen minket: