Esztergom és Vác fölött a Börzsönyben a felső Duna-kanyar szlovákiai oldalán található Kovácspatak üdülő övezete.  A festői domboldalban lévő Panoráma szálló adott otthont az egészségükben akadályozott, családban élő felvidéki fiatalok, felnőttek és kísérőik csoportos üdülésének. A speciális nyári tábor megszervezését idén a Diakonia Reformata n.o. vállalta fel a Megrepedt nádszál programja keretében Keskeny út tábor néven, 2014. augusztus 25 -29 között.

A szervezet pénzbeli támogatást is elnyert az Emberi Erőforrások Minisztériumától valamint a Carissimi alaptól. Ennek köszönhetően egy merész vállalkozásba is belevágtak, fakultatív kirándulás keretében Visegrádra elhajózva az egész csoportot felsegítették a Fellegvárba. Az ötvenkét résztvevő belsőleg feltöltődve, nagy élményekkel térhetett haza. Megerősítést kaptak a kölcsönös elfogadás, a szeretet és a hit gyakorlásában.

A Nefelejcs polgári társulás levélben fejezte ki köszönetét a diakóniának, amiért a Nefelejcs ház négy tagja kísérőivel együtt részt vehetett a nyári táborban.

[nggallery id=58]

Kövessen minket: