“Sérültnek születni, azzá válni lehet feladat, áldás, szerencsétlenség, kiváltság, átok. S hogy melyik, az az adott sérültet körülvevő embereken, a családon és a társadalmon múlik.”(Böszörményi Gyula)

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Diakóniai Központja és az Egyházzenei Osztály hatodik alkalommal szervezte meg május 11-én az egészségükben akadályozott fiatalok és családjaik részére a „Visszhang” zenés napot, melynek ezúttal Dunaszerdahely adott otthont. Az érzékenyítő program délelőtt 9 órakor istentisztelettel kezdődött a református templomban, melyen Görözdi Zsolt helyi lelkipásztor és Rácz Jolán, a Diakóniai Központ igazgatónője szolgált. Az alkalmat verssel gazdagította Árendás Katalin Galántáról, Petőcz Balázs Dunaszerdahelyről és Dékány Zsuzsa Tanyról, az elveszett juhról szóló jelenettel fellépett a marcelházi Keskeny út csoport.

Az istentisztelet után lehetőség adódott ismerkedésre, beszélgetésre, a bátor jelentkezők kipróbálhatták magukat – új szereposztásban , eljátszhatták a bemutatott jelenetet. A jó hangulatú együttlét közös ebéddel zárult.

 
Hallgassa meg a Pátria Rádió Hangadó című műsorában elhangzott összeállítást is!

 
[nggallery id=43]

Kövessen minket: