„Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.” (Péld 22,6)

A nemzetközi CEF (Child Evangelism Fellowship) képviselőinek, a magyarországi VISZ (Vasárnapi Iskolai Szövetség, Gyermek-Evangélizációs Közösség) és a szlovákiai DETSKÁ MISIA részvételével, 2014. február 22-én Dunaszerdahelyen gyerekekkel foglalkozó tanárokkal, missziósokkal találkoztunk.

A CEF missziójának célja, hogy minden gyermek megismerhesse az evangéliumot, hogy már gyermekként rábízhassák életüket Jézus Krisztusra, mint Megváltójukra, hogy „ne legyenek olyanok, mint apáik: szilaj és makacs nemzedék.” (Zsolt 78,8)

A föld lakosainak egyharmada 15 évesnél fiatalabb, néhány év múlva közülük kerülnek ki az ország vezetői, ők döntenek majd fontos kérdésekben, ők nevelik a következő generációt és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen felnőttek lesznek ezekből a gyermekekből, mit fogadnak el jónak és értékesnek, vagy rossznak és értéktelennek.

Mindkét anyanyelvű szervezet szívesen segítené a felvidéki gyermekeket is a lelki növekedésben, a gyermekek közötti szolgálathoz pedig mindenkinek, aki ezt igényli, gyakorlati képzést, minőségileg kidolgozott kiadványokkal való támogatást tud nyújtani.

Ezért buzdítunk mindenkit, aki elhivatottságot érez a gyermekmissziói munkához, vagy akár már aktív részese, éljen ezzel a lehetőséggel.

 
Honlapok felnőtteknek:
www.visz.org
www.detskamisia.sk

Külön a gyermekek részére Levelező Klub segíti a kapcsolattartást, vagy a számukra készített honlap, a  www.csodaklikk.com

A következő kisfilm segítségével megismerheti szolgálatukat!
 

Kövessen minket: