KÖZÖS HANG címmel jótékonysági koncert kerül megrendezésre a kömlődi Hegyháti Alajos Tagintézmény  javára  2013. november 28-án 18.00 órakor Tatabányán a Vértes Agorájában (Szent Borbála tér 1.).

Színpadra lép a Nemzeti Színkottás Zenekar Szentmártoni Imre, vagy ahogyan jóval többen ismerik, St. Martin eMeRTon díjas, nemzetközileg is ismert és elismert zenész vendégszereplésével.

A 10 éve alakult NESZ az elmúlt években több nagy sikerű egész estés koncertet adott már országszerte, önálló repertoárral és rangos hazai vendégművészek közreműködésével.  Az 50 fős Zenekar a zene iránt fogékony sérült művészekből és segítőikből áll.

 

Szervezők: Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület és a Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon kömlődi Hegyháti Alajos Tagintézménye

A jegyeket (1000 HUF) Tatabányán az Agorában, az iskolában (Kömlőd, Szabadság u. 23.), illetve az előadást megelőző egy órában lehet beszerezni a helyszínen! A belépőjegy megvásárlásával Ön a kömlődi intézmény sérült fiataljainak zenei fejlesztését támogatja!

Hisszük, hogy a zenében nincsenek különbözőségek, az emberek eggyé válnak játszott dallamaikkal, nem sérültek és épek állnak a színpadon, csupán muzsikusok.

Kövessen minket: