A Zalabai Református Egyház temploma tetőzetének felújítása közben nyíltak meg az ég csatornái olyannyira, hogy az özönvízszerű eső szinte nem akart elállni. A tény, hogy templomtetőt újít ez a maroknyi gyülekezet, akár “örömteli beszámoló is lehetne, azonban minden emberi igyekezet és imádság ellenére, jött egy vihar, nagy mennyiségű esővel és erős széllel, s hiába volt lefedve védőponyvákkal a cserép és gerendák nélküli templom megmaradt tetőrésze, a víz és a szél megtalálták az útjukat, és a templom teljesen beázott. Aznap az emberek késő estig kannázták a vizet, a plafonról rájuk csurgó esőben vitték ki a templomból, ami mozdítható volt.“

Egyházunk szeretetszolgálata segítőkészségéről biztosítja a bajbajutott Zalabai Gyülekezetet. A hozzánk érkezett segélykérésüket záros határidőn belül orvosoljuk.

1Kor 6,19-20

“Vagy nem tudjátok, hogy testetek, amit Istentől kaptatok, a bennetek levő Szentlélek temploma, és ezért nem a magatokéi vagytok? Mert áron vétettetek meg, dicsőítsétek tehát Istent testetekben.”

Rácz Jolán

[nggallery id=37]

Kövessen minket: