Tisztelt Közösségek, kedves Családok!

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Diakóniai Központja az Egyházzenei Osztállyal közösen szeretettel meghívja az egyházközségekben élő  érintett családokat és civil szervezeteket, az V. Visszhang zenés családi találkozójára, melyre 2013. április 21-én, 11,00 órai kezdettel  Hetényen kerül sor a délelőtti istentisztelet keretében, az érintett fiatalok szolgálatával.

Szeretettel várjuk a Pozsonyi, Komáromi, Barsi Egyházmegyéből érkező egészségükben akadályozott fiatalokat, kísérőiket, valamint a civil szervezetek, iskolák érdeklődőit. Kérjük az egyházmegyei diakóniai előadókat és a gyülekezetek elnökségeit, segítsék a meghívottak eljutását az alkalomra. Az együttlét szeretetvendégséggel, majd közösségépítő foglalkozásokkal 16,00-kor zárul.

Előzetes jelentkezés szükséges április 15-ig a diakonia@reformata.sk, racz.jolan@reformata.sk, mobil: +421 917 649 002

 „És mi megismertük és elhittük az Istennek irántunk való szeretetét. Az Isten szeretet; és  aki a szeretetben marad, az Istenben marad, és az Isten is ő benne.” (János 4,16)

 Testvéri szeretettel

Rácz Jolán, a Diakóniai Központ megbízott igazgatója

__

Az V. Visszhangra várjuk lelkes önkéntesek jelentkezését is!
Amiben az önkéntesek segítségére számítunk, azok a következők: útbaigazítás, tálalás, kézművesség vezetése, hasonló egyszerű dolgok.
Jelentkezni lehet Lengyel Zoltánnál a következő elérhetőségeken:
diakonia.kozpont@gmail.com, 0915 180 056
Kérjük, a jelentkezők 2013. április 15 -ig jelezzék részvételi szándékukat, amennyiben egy mód van rá.

Előre is köszönjük a segtők jelentkezését!

__

Képek a tavalyi alkalomról:

[nggallery id=16]

Kövessen minket: